A zoetis.hu-n sütiket használunk, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb információkat kínálhassunk az Önök számára. Az oldalunk további böngészésével elfogadja a sütik használatát. További részletekért tekintse meg a cookie-policynkat.

Hungary

Adatvédelmi Irányelv

A Zoetis Hungary Kft., H-1123 Budapest,  Alkotás u. 53. MOM Park "A" épület 5. emelet online szolgáltatásait használó kedves Felhasználónk!

Zoetis Hungary Kft.(a továbbiakban: „Zoetis”) üzemelteti a www.zoetis.hu weboldalt. A weboldal üzemeltetése során a Zoetis gyűjti, feldolgozza és felhasználja az Ön személyes adatait annak érdekében, hogy a weboldalt és a kapcsolódó szolgáltatásokat rendelkezésre bocsáthassa az Ön számára, és hogy megoldást találjon a felhasználók egyedi problémáira. A felhasználók személyes adatainak feldolgozása és felhasználása mindig ezzel a céllal történik.

Az általunk gyűjtött személyes adatok köre

A látogatóktól gyűjtött adatok és az adatfeldolgozás célja

A Zoetis az Ön személyes adatait kizárólag akkor gyűjti, dolgozza fel és használja, ha az szükséges, illetve igazolható okokból, valamint a következő célokból: tartalomkialakítás az ajánlatok és bemutatók személyre szabása érdekében, a Zoetis és az Ön mint a www.zoetis.hu weboldal és a kínált online szolgáltatások felhasználója között létrejött szerződéses kapcsolat tárolása és módosítása, illetve amennyiben az szükséges az online szolgáltatások használatának lehetővé tételéhez és annak kiszámlázásához (használati és számlázási adatok). A Zoetis a felhasználók által a www.zoetis.hu weboldalon megadott személyes adatokat gyűjti, feldolgozza és felhasználja annak érdekében, hogy kérésekre válaszolhasson, értesítéseket kaphasson a Zoetis termékek mellékhatásairól, információt szolgáltathasson a termékekről, illetve feldolgozhassa a www.zoetis.hu weboldalon keresztül leadott kérelmeket. Az adatok megadásának egyik módja a Zoetis hírlevelének megrendelése, amelynek kézbesítése a hírlevelet megrendelő fél személyes adatainak feldolgozásával és felhasználásával történik. Amennyiben Ön feliratkozott a Zoetis hírlevelére, bármikor leiratkozhat róla. Használja ehhez a hírlevelekben található leiratkozási linket.

A Zoetis által gyűjtött, feldolgozott és felhasznált személyes adatok az Ön nevét, beosztását és elérhetőségi adatait foglalják magukban. A regisztrációkor egyértelműen jelezzük, hogy mely információk megadása kötelező a regisztrációhoz, és melyek opcionálisak, amelyeket Ön saját belátása szerint adhat meg. Ezenkívül sütik segítségével vagy egyéb módon nyomonkövetési adatokat is gyűjtünk, mint például számítógépének IP-címe, az Ön által használt internetes böngésző neve, a weboldal, amelyen keresztül ellátogatott hozzánk, a ténylegesen meglátogatott weblap, valamint a látogatásának dátuma, időpontja és időtartama. Az ilyen adatgyűjtés, -feldolgozás és -felhasználás célja a weboldal látogatásának technikai megvalósítása és a www.zoetis.hu weboldal igényekre szabott kialakítása.

Adatok megosztása harmadik felekkel és adattovábbítás más országokba

Amikor Ön használja a www.zoetis.hu weboldalt, előfordulhat, hogy személyes adatait megosztjuk olyan harmadik fél ügynökökkel, szolgáltatókkal vagy üzleti partnerekkel, akik/amelyek vagy az Európai Unióban (EU), az Európai Gazdasági Térségben (EGT) vagy egy az EU-n, illetve EGT-n kívüli országban találhatók, és nem rendelkeznek a magyar és európai adatvédelmi jogszabályokhoz hasonló jogszabályokkal. Az ilyen vállalatoktól megköveteljük, hogy tartsák be az adatvédelmi irányelveinket, hogy a személyes adatokhoz való hozzáférésüket a szükséges minimálisra korlátozzák, és azokat az információkat, amelyekhez hozzáférhetnek, ne használják fel a velünk szemben fennálló kötelezettségeik teljesítésétől eltérő egyéb célokra. A Zoetis garantálja az adatvédelem és adatbiztonság uniós adatvédelmi rendelet szerint megfelelő szintjének biztosítását, például megfelelő technikai intézkedések, biztonsági irányelvek és szabályok, szerződéses kötelezettségek, a Zoetis által végrehajtott szervezeti intézkedések révén, és amennyiben szükséges, megfelelő adatkezelési szerződéseket köt az uniós mintafeltételek alapján.

Sütik és egyéb nyomonkövetési rendszerek használata

A sütik, naplófájlok és pixel tagek (webjelzők - web beacons) olyan technológiák, amelyeket a Zoetis weboldalain a felhasználók azonosítására használ, miközben azok végighaladnak az oldalainkon. Az Ön böngészője engedélyezi, hogy számítógépének merevlemezén elhelyezzünk néhány információt (munkamenet alapú azonosítót és/vagy állandó sütit), amelyek azonosítják az Ön által használt számítógépet. Sütiket használhatunk arra, hogy személyre szabjuk weboldalainkat, és nyomon kövessük az Ön weboldalhasználatát a Zoetis egyéb weboldalain.

Böngészőjét beállíthatja úgy, hogy szabályozhassa azt, hogy Ön elfogadja vagy elutasítja a sütiket, vagy, hogy minden egyes alkalommal értesítést kapjon a sütik küldéséről. Amennyiben böngészőjét úgy állította be, hogy elutasítsa a sütiket, azok a weboldalak, amelyeken sütiket használnak, nem fogják felismerni Önt, amikor visszatér az oldalra, és a weboldal néhány funkcióját elveszítheti. Böngészőjének Súgója tájékoztatást nyújt arról, hogyan akadályozhatja meg, hogy böngészője sütiket fogadjon el.

Alkalmanként harmadik felekkel szerződünk abból a célból, hogy sütiket helyezzenek el számítógépének merevlemezén. Ezek a harmadik felek olyan szerződést kötnek velünk, amely előírja számukra az adatvédelmi irányelvünk betartását. Amikor a harmadik felektől szerzett adatok kapcsolódnak Önhöz, ezeket az adatokat személyes adatként kezeljük.

Noha a sütik rendszerint nem tartalmaznak személyes adatokat, amennyiben Ön információt szolgáltatott önmagáról, a regisztrációkor megadott adatait társíthatjuk a weboldalunk által az Ön számítógépének merevlemezére elhelyezett sütikhez vagy egyéb nyomon követő jelekhez. A sütik regisztrációs adatokhoz való társítása lehetővé teszi számunkra, hogy fokozottan személyre szabott tartalmat és funkcionalitást kínáljunk. Sütik nélkül ez a funkcionalitás nem lenne lehetséges.

Egyes üzleti partnereink oldalainkon sütiket használhatnak (például az üzleti partnereink oldalára mutató linkeket). Nem szeretnénk, ha üzleti partnereink sütit használnának ahhoz, hogy nyomon kövessék vásárlóink tevékenységét, miután azok elhagyták az oldalainkat. Előfordulhat azonban, hogy nem tudjuk teljes mértékben ellenőrizni üzleti partnereink sütihasználatát az oldalainkon. Amennyiben az Ön tudomására jut, hogy a Zoetis üzleti partnere kéretlen sütit helyez el az Ön merevlemezén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Zoetis vállalattal, hogy segítsen nekünk megoldani a problémát.

Ezen kívül használhatunk egyéb nyomkövető rendszereket, például pixel tageket. A pixel tagek, amelyeket webjelzőknek is neveznek, funkciójukban hasonlítanak a sütikhez. Jelentéktelen méretük miatt ugyan nem láthatók, mégis arra használjuk őket, hogy bizonyos információkat továbbítsanak szervereinkre a weboldalaink használatának személyre szabása érdekében, és hogy nyomon kövessük az Ön weboldalhasználatát a Zoetis egyéb weboldalain.

Sütikezelési irányelveinkről bővebb információt itt olvashat.

Adatvédelmi lehetőségek

Lehetősége van ismétlődő információk/promóciós e-mailek fogadására a Zoetistől és a Zoetisszel együttműködő harmadik felektől a vonatkozó szolgáltatásra való regisztrációval és hozzájárulásának megadásával minden olyan szolgáltatás tekintetében, amelyre feliratkozik. Ezen információkról/promóciós e-mailekről bármikor leiratkozhat, amennyiben megadja az információkat vagy követi az adott e-mailben vagy az egyes Önnek küldött programokban szereplő utasításokat. A Zoetis haladéktalanul törli feliratkozását a vonatkozó hírlevél, illetve program tekintetében.

Személyes adatainak frissítése és törlése, és kapcsolatfelvétel a Zoetisszel

Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, hogy (i) hozzáférést kérjen személyes adataihoz, (ii) kérje az Ön által megadott személyes adatok törlését rendszereinkből, (iii) frissítse a megadott személyes adatait és (iii) módosítsa preferenciáit a marketing jellegű megkereséseket illetően a privacy@zoetis.com címre küldött e-maillel, vagy a Zoetis Hungary Kft., H-1123 Budapest,  Alkotás u. 53. MOM Park "A" épület 5. emelet címre küldött postai levéllel, vagy adott esetben a fiókjába történő bejelentkezéssel és adatainak frissítésével.

Panasz benyújtása

Önnek joga van panaszt benyújtani adatainak a Zoetis általi feldolgozásával kapcsolatban a következő felügyeleti hatósághoz: 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsábet fasor 22/c.

Zoetis Hungary Kft.

 Adatvédelmi nyilatkozat, frissítve: 2018. január